Прикордонники Румунії знайшли у горах тіло українця, який нелегально перетнув кордон

Прикордонники Румунії знайшли у горах тіло українця, який нелегально перетнув кордон

Румунські прикордонники виявили у горах поблизу кордону з Україною тіло чоловіка. Він намагався незаконно перетнути кордон, однак загинув. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

За даними ДПСУ, загиблий намагався втекти з України разом з двома іншими чоловіками. Однак відбився від них та загубився.

"Сьогодні зранку румунські прикордонники затримали чоловіків, які незаконно перетнули українсько-румунський кордон. Вони повідомили, що разом із ними був ще один українець, який зник. В результаті пошукових заходів у горах на території Румунії виявили тіло чоловіка без ознак життя", - йдеться у повідомленні.

У Держприкордонслужбі вчергове закликали людей утриматися від походів у гори через загрозу сходження снігових лавин, густий туман та сильні пориви вітру.

Нагадаємо, раніше прикордонники виявили у річці Прут тіло чоловіка, який незаконним шляхом намагався потрапити до Румунії. Тіло ухилянта було знайдено неподалік від відділу прикордонної служби "Мамалига".

Як повідомляли "Ми-Україна", громадянин України пішки прийшов додому з Молдови. За його словами, він не міг більше перебувати на чужині. У Державній прикордонній службі України розповіли, що одесит йшов пішки до України, оминаючи пункт пропуску. За це на нього склали адмінпротокол.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.