Протягом доби ворог намагався провести 74 атаки позицій Сил оборони

Протягом доби ворог намагався провести 74 атаки позицій Сил оборони

Протягом доби 7 лютого на фронті відбулося 80 бойових зіткнень, ворог намагався 74 рази штурмувати позиції Сил оборони. Про це повідомляють у вечірньому зведенні Генштабу.

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито три атаки. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 15 населених пунктів.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито сім атак. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали близько 10 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито п'ять атак. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 25 атак біля Новобахмутівки, Авдіївки та ще дев'ять атак поблизу Невельського Донецької області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 15 населених пунктів.

На Мар’їнському напрямку 20 разів намагався покращити тактичне положення. 

На Шахтарському напрямку ворог штурмових дій не вів. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 10 населених пунктів.

На Запорізькому напрямку Силами оборони відбито дві атаки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів.

На Херсонському напрямку протягом доби здійснено три безуспішні спроби штурму позицій наших військ.

Нагадаємо, контррозвідники Служби безпеки України, які працюють на передовій, отримали для своєї роботи безпілотний авіакомплекс "Лелека-100" українського виробництва. Про це повідомили в СБУ.

Для його закупівлі волонтери зібрали майже 7 мільйонів гривень.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Київській області від рук російських окупантів зросла кількість постраждалих. Про це повідомив очільник Київськоїї обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 

За його словами, поранення отримало троє мирних жителів.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.