рф встановила нові загородження поблизу Севастопольської бухти

рф встановила нові загородження поблизу Севастопольської бухти

рф встановила нові загородження поблизу Севастопольської бухти. Про це повідомляє військовий аналітик Бреді Африк.

На вході до Севастопольської бухти, де розташована головна база Чорноморського флоту рф у тимчасово анексованому Криму, російські військові встановили особливі перегородки

Найімовірніше окупанти хотіли захистити свої кораблі від українських атак, які останнім часом почастішали.

Нове супутникове фото перегородок свідчить, що оборонний бар’єр уже не цілий.

"Ось нещодавній погляд на бар'єри, які Росія встановила на вході до Севастопольської гавані у Криму, щоб протистояти українським військово-морським безпілотникам", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Сили оборони України успішно атакували дронами електричну підстанцію Красна Яруга в Бєлгородській області. Відео атаки оприлюднила Служба безпеки.

За даними спецслужби, саме від цієї станції заживлювалися російські військові об’єкти, тому вона і стала об'єктом атаки. На відео видно, що дрони відпрацювали ідеально та влучили точно в ціль. 

Як повідомляли "Ми-Україна", на Куп'янському напрямку дрон-камікадзе, використаний прикордонниками штурмової бригади "Сталевий кордон", успішно знищив російську гармату, яка була розроблена ще у 40-х роках минулого століття.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.