рф запустила по Україні ракети: в Чернігові є загиблі та поранені

рф запустила по Україні ракети: в Чернігові є загиблі та поранені

Російська окупаційна армія запустила ракети, на Одещині та в Чернігові пролунали вибухи, є загиблі та поранені. Про це повідомляє ДСНС.

"Працюють рятувальники, розбирають завали, працюють усі відповідні служби. Розгорнуто штаб. Наразі відбувається побудинковий обхід, і ми встановлюємо кількість людей, які потребують допомоги. Залучена спеціальна та будівельна техніка. Говорити про людей, які перебувають під завалами поки що зарано, роботи тривають", - заявив він.

Унаслідок російського удару по Чернігову загинуло 14 людей. Серед 61 постраждалого - двоє дітей. Трьох людей вдалося врятувати з-під завалів.

"Місцевий Центр переливання крові відразу повідомив про необхідність донорської допомоги, і за пару годин уся потреба була закрита", - додав чиновник.

Нагадаємо, співробітники оперативного підрозділу Державної прикордонної служби України викрили та заблокували канал незаконного переправлення через кордон іноземців.

Як писали "Ми-Україна" раніше, якщо американські законодавці не дійдуть згоди щодо законопроєкту про допомогу Києву російська армія продовжить нищити Харків, завдаючи ударів по енергетичній та цивільній інфраструктурі обласного центру. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.