Різані рани та гостра реакція на стрес: стало відомо про постраждалих під час атаки рф на Київ

Різані рани та гостра реакція на стрес: стало відомо про постраждалих під час атаки рф на Київ

У Києві внаслідок нічної атаки рф постраждали п'ятеро людей, серед яких дитина. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

"У результаті російської атаки на столицю постраждали 5 людей, серед них 11-річна дитина. Усі вони отримали медичну допомогу на місцях або в травмпункті, без подальшої госпіталізації", - зазначив мер української столиці.

Згодом стало відомо, що серед постраждалих також 65-річна людина. У трьох людей гостра реакція на стрес, а у двох інших - різані рани кінцівок.

Крім того мер Києва повідомив, що у столиці через атаку окупантів було пошкоджено низку будинків, дитячий садок та інші приміщення. 

"У Соломʼянському районі, внаслідок падіння уламків БПЛА, сталося загоряння в приміщенні дитсадка, в сусідніх будинках пошкоджені вікна. Крім того сталося руйнування на другому поверсі пʼятиповерхівки, де заблокованими опинилися дві жінки. Рятувальники їх  деблокували та евакуювали. Також у Соломʼянському районі уламок дрона впав на відкритій місцевості, де спричинив загоряння", - зазначив Віталій Кличко.

Також він наголосив, що аварійно-рятуальні підрозділи та медики працююють на всіх місцях падіння уламків, зокрема, у Печерському, Подільському, Дніпровському та Голосіївському районах.

"Ворог продовжує терор. Щоб залякати нас, посіяти паніку і занепад у наших містах та селищах. Та так не буде! Працюємо на життєзабезпечення громад, підтримуємо один одного, разом наближаємо Перемогу!" - наголосив Кличко.

Як повідомляли "Ми-Україна", Повітряні сили вночі 25 листопада знищили 71 "шахед". Всього окупанти випустили вночі по Україні 75 дронів, тобто це була найбільш масована атака окупантів.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.