росія сформувала новий спецзагін із колишніх ув'язнених

росія сформувала новий спецзагін із колишніх ув'язнених

росіяни укомплектували новий спеціальний штурмовий загін, до якого належать колишні ув'язнені. Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

Загон отримав назву "Шторм Гладіатор". Зазначається, що це привілейований напівсекретний батальйон, який складається з декількох сотень засуджених із бойовим досвідом, і названий “гладіаторами” на честь колишнього генерала 58-ї армії з позивним “спартак”.

Тренують "гладіаторів" колишні "вагнерівці" та військові з чеченського підрозділу "Ахмат".

Нагадаємо, росіяни знизили щоденну норму артилерійських снарядів в два рази. Про це в ефірі "Єдиного марафону" на телеканалі "Ми-Україна" повідомив речник сухопутних військ Ілля Євлаш.

За словами начальника пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця", росіяни продовжують перекидати на передову свої резерви.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в операційній зоні ОСУВ Таврія противник здійснив 37 авіаударів, участі взяло в 55 військових зіткнень та випущено 666 артобстрілів. Водночас росіяни втратили майже 400 своїх солдат та 30 одиниць техніки.

Про це заявив генерал, командувач Сил оборони на Таврійському напрямку Олександр Тарнавський.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.