Росіяни кинули в наступ на Харківщині африканських найманців

Росіяни кинули в наступ на Харківщині африканських найманців

Армія росії залучила найманців свого африканського корпусу до наступу, який розпочала у Харківській області. Про це повідомляє партизанський рух Атеш.

Представники партизанського руху "Атеш" повідомили, що окупанти задіяли так званий африканський корпус найманців. Причому вони вже зазнають великих втрат у боях.

Партизани зазначають, що найманці не були готові до такої війни. Їх кидають у передові загони, знаючи, що більшість з них не повернеться зі штурмів.

У Харківській області присутні найманці, які вже воювали в Малі та Лівії.

"Росіяни вербують і залучають найманців з бідних країн, намагаючись компенсувати свої втрати. Усі країни світу повинні подумати, чи варто взаємодіяти з такою країною", - відзначили представники руху.

Нагадаємо, російське окупаційне військо продовжує терор населення на прикордонних регіонах Харківщини. Внаслідок ворожих ударів є загиблі та постраждалі, заявили у Офісі генерального прокурора.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупаційна влада в Донецькій та Луганській областях заявила, що житло українців, які виїхали на підконтрольну Україні територію, передаватиметься в "муніципальну власність". Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Головне