Росіяни перегруповуються через значні втрати на Авдіївському напрямку

Росіяни перегруповуються через значні втрати на Авдіївському напрямку

Російські окупанти перегруповуються на Авдіївському напрямку. Про це заявив речник Об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, інформує "Інтерфакс-Україна".

За його словами, армія рф не може йти далі через великі втрати особового складу.

“Ворог перегруповується, бо зазнав лише за останній тиждень майже 3000 втрат на Донеччині. Навіть для росії це досить відчутно, і ворог потребує перегрупування, щоб спробувати йти далі”, - зазначив Штупун.

Він додав, що противник активно застосовує авіацію, зокрема й уночі. За кілька дні в районі Авдіївки було скинуто майже півсотні УАБів.

“Керовані авіабомби використовуються вночі, а вдень ворог намагається просуватися. Наші воїни стійко тримають оборону, безуспішними були наступальні дії ворога в районах Степового, Авдіївки, Сєверного та Невельського”, - підсумував речник.

Нагадаємо, що терикон під Авдіївкою в Донецькій області перетворився для російських окупантів "на щось сакральне".

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Сили оборони України продовжують вести оборону на сході та півдні. Протягом минулої доби, 24 жовтня, на фронті відбулося близько 80 бойових зіткнень. Зокрема, українські військові відбивали наступи на Авдіївку та успішно наступали на Запоріжжі.

Головне