Росіяни почали рити тунелі на Авдіївському напрямку

Росіяни почали рити тунелі на Авдіївському напрямку

Російські окупаційні війська почали рити тунелі на Авдіївському напрямку в Донецькій області. Так, вони використовують "тактику кротів", аби ближче підібратися до позицій українських захисників та захисниць.

Про це повідомив речник 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Антон Коцуконь в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

За його словами, росіяни досі не полишили спроб оточити місто Авдіївка, навіть незважаючи на те, що несуть тяжкі втрати.

"Вони почали застосувати таку тактику, вони почали рити тунелі. Підривають тунелі поближче до наших позицій. По-перше, в плані маскування, по-друге, щоб десь виникнути ближче до наших позицій неочікувано", – розповів речник.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, активність російських військ трохи зменшилася, проте окупанти не відмовилися від свого наміру захопити Авдіївку. Битви продовжуються.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.