Росіяни посилили охорону колаборантів на окупованих територіях, - ЦНС

Росіяни посилили охорону колаборантів на окупованих територіях, - ЦНС

Російські окупанти вирішили посилити на тимчасово захоплених територіях охорону колаборантів. Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

Зокрема, окупанти вирішили охороняти голів так званих "виборчих комісій".

"На тимчасово окупованих територіях росіяни посилюють охорону зрадників. Росіяни для більшості населення ворог й тому безпеку своїх посіпак "визволителям" треба забезпечувати посиленою охороною. Так, окупанти взяли під охорону голів так званих "виборчих комісій". Тепер ті, хто допомагає кремлю імітувати окуповувати рідний край, ходять у супроводі російських поліцаїв", - йдеться у повідомленні.

Водночас у ЦНС наголосили - жодна охорона не дасть колаборантам уникнути покарання за зраду.

"Сотні ліквідованих колаборантів не дадуть збрехати - такі заходи дають лише марну надію на уникнення невідворотного покарання", - зазначили у ЦНС.

Як повідомляли "Ми-Україна", лікарка з Маріуполя, яка під час боїв за місто "здала" російським окупантам сім поранених воїнів ЗСУ, була засуджена до довічного ув'язнення. Вирок Валентині Чеховій був винесений заочно.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.