Росіяни ще раз вдарили по Херсону: знову є постраждалі

Росіяни ще раз вдарили по Херсону: знову є постраждалі

Російське окупаційне військо вдруге за останні кілька годин атакувало Херсон. Про це повідомили у Херсонській обласній військовій адміністрації.

Внаслідок чергової ворожої атаки знову є постраждалі, зокрема 62-річна жінка. У неї діагностували контузію, вибухову та черепно-мозкову травму.

"Росіяни вкотре за день бʼють по Херсону. Внаслідок чергового обстрілу  контузію, вибухову та черепно-мозкову травму отримала 62-річна жінка. 

Бригада "швидкої" надала потерпілій допомогу на місці", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, близько 15:00 2 лютого російські окупанти атакували Херсон з авіації. Удар було здійснено по центральній частині міста, частково зруйновано триповерховий будинок та пошкоджено довколишні оселі. Внаслідок атаки постраждали 73-річна жінка та 17-річний хлопець.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо вночі 2 лютого атакувало Кривий Ріг дронами-камікадзе. В результаті "прильоту" по енергетичному об'єкту без світла залишились десятки тисяч містян, знеструмлено дві шахти.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.