Росіяни вдарили дронами по будинку у Дніпрі, де мешкали 22 людини: є постраждалі

Росіяни вдарили дронами по будинку у Дніпрі, де мешкали 22 людини: є постраждалі

Росіяни атакували ввечері 6 січня дронами місто Дніпро та влучили у житловий будинок. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його даними, внаслідок ворожого удару постраждали шестеро людей, зокрема двоє дітей. 

"Для нашого міста цей вечір точно не добрий. Росіяни нехтуючи навіть святами, які є релігійними, атакували місто дронами. Обійшлося без трагічних випадків, але постраждав будинок, в якому мешкало 22 родини. На щастя ніхто серйозно не постраждав. Наші ДСНС відпрацювали, шестеро людей було врятовано, двоє з них діти. В тому числі дві людини самостійно зверталися до лікарні. Тяжких травм ні в кого немає", - повідомив Лисак. 

Водночас він додав, що шістьох постраждалих рятувальники діставали з-під завалів.

"Шестеро людей було врятовано з-під завалів, вони всі живі і здорові. Медична допомога надавалася на місці", - розповів голова Дніпропетровської ОВА.

Крім того він подякував рятувальникам та поліції, які працюють на місці удару. А місцевих жителів закликав бути обережними та реагувати на сигнали повітряної тривоги.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти вдень 6 січня вдарили по Покровському району. Внаслідок атаки загинули 11 осіб, серед них пʼятеро дітей. Ще 10 осіб отримали поранення. Рятувальна операція на місці ударів триває, адже під завалами можуть залишатися люди.

Головне