Росіяни вдарили по одному з районів Харкова: на місці удару виникла масштабна пожежа

Росіяни вдарили по одному з районів Харкова: на місці удару виникла масштабна пожежа

Російські окупанти вдень 20 березня завдали удар по Харкову. На місце удару відразу відправилися усі профільні служби, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов.

"Окупанти вкотре вдарили по одному з районів Харкова. Під завалами можуть бути люди. На місці працюють всі профільні служби", - заявив Синєгубов.

Водночас він попередив, що росіяни можуть повторно вдарити по Харкову. Тож голова ОВА закликав жителів перебувати у безпечних місцях.

Мер Харкова Ігор Терехов, зі свого боку, додав, що внаслідок удару по Харкову є постраждалі, а на місці атаки виникла масштабна пожежа.

"Внаслідок сьогоднішнього удару по Харкову є постраждалі. Їхня кількість і ступінь поранень уточнюється. На місці "прильоту" дуже велика пожежа. На місці працюють усі відповідні служби та волонтери", - йдеться у повідомленні.

За деякими даними, удар було здійснено по Холодногірському району. Внаслідок атаки можуть бути загиблі.

Як повідомляли "Ми-Україна", армія російської федерації обстріляла три райони Харківщини, зокрема, Вовчанську громаду, Куп'янщину та Харківський район. Внаслідок ворожої агресії чотири мирних жителя отримали поранення.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.