Росіяни вдарили ракетою "Іскандер-М" по Покровську (фото)

Росіяни вдарили ракетою

Російське окупаційне військо вранці 3 березня здійснило ракетний удар по Покровську та Мирнограду. Внаслідок атаки є постраждалі, повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.

Покровськ росіяни атакували "Іскандером-М". Удар по місту було завдано о 06:30. 

"В епіцентрі вибухів опинилися житлові будинки. Двоє жінок 24 та 52 років отримали осколкові поранення", - йдеться у повідомленні.

По Мирнограду ж загарбники били з "С-300". Під ударом опинився мікрорайон зі щільною житловою забудовою, є руйнування.

"У ніч на 3 березня 2024 року збройні сили рф здійснили масовану ракетну атаку на м. Мирноград, випустивши 4 ракети, попередньо – "С-300". Під приціл окупантів потрапив мікрорайон зі щільною житловою забудовою.

В результаті влучання засобів ураження по багатоквартирних будинках тілесних ушкоджень у своїх оселях зазнали троє мирних громадян - двоє жінок 33 і 50 років, а також 37-річний чоловік. Постраждалих доставлено до лікарні, де у них діагностовані мінно-вибухові травми, забої і поранення тіла", - повідомили у прокуратурі.

Прокурори відкрили за фактом обстрілів кримінальні провадження через порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляли "Ми-Україна", на Херсонщині через російський обстріл постраждали двоє поліцейських, також пошкоджено службові автомобілі. Вогнепальні поранення різних частин тіла двоє правоохоронців Каховського районного відділу поліції отримали внаслідок вибуху ворожого БпЛА. Їх шпиталізували.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.