Росіяни вгатили з артилерії по Торецькій громаді на Донеччині

Росіяни вгатили з артилерії по Торецькій громаді на Донеччині

Удень 1 січня російсько-окупаційні війська завдали удару по селищу Південне, що в Торецькій міській громаді на Донеччині.

Голова Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив, що внаслідок обстрілу селища Південне на Донеччині загинув 65-річний чоловік.

Також він розповів, що через обстріл Орлівки та Очеретиного також загинула одна людина і ще одна - отримала поранення.

Росіяни обстріляли Орлівку, а на ранок — Очеретине. Є загиблі та поранені. Пошкоджено три приватні будинки.

Нагадаємо, російські окупанти у понеділок, 1 січня, вчергове обстріляли Харківську область, в результаті загинув мирний житель. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Відомо, що чоловік загинув у селищі Дворічній Куп'янського району.

"У смт Дворічній виявлено тіло чоловіка з осколковими пораненнями. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група, яка виявила біля будинку №15 по вулиці Набережній тіло цивільного чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, що російські загарбники у новорічну ніч атакували Донеччину, в результаті постраждали п'ятеро мирних жителів, серед них 9-річна дитина. Російська армія протягом доби здійснила атаки на 14 областей України.

 

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.