Росіяни випустили по Україні 14 "шахедів" та дві Х-59: скільки збила ППО

Росіяни випустили по Україні 14

Військовослужбовці рф у ніч з 2 на 3 лютого здійснили черговий обстріл України із застосуванням ударних безпілотників та ракет. Цієї ночі ворог атакував 14 "шахедами" та двома високоточними авіаракетами Х-59. 

Як інформують Повітряні сили ЗС України, українським захисникам неба вдалось збити дев'ять засобів повітряного нападу противника. Робота по цілях велась в межах чотирьох областей.

"Мобільними вогневими групами Повітряних Сил та Сил оборони України знищено 9 ворожих БпЛА у межах Дніпропетровської, Одеської, Миколаївської та Житомирської областей", - йдеться у повідомленні. 

Баражуючі боєприпаси армія рф скеровувала по Україні з двох напрямків - з російського Приморсько-Ахтарська та території окупованого Криму. Пуски ракет були здійснені з Бєлгородщини.

Велику кількість "шахедів" цієї ночі ворог направив на Дніпропетровщину, цілив по енергоінфраструктурі. 

Нагадаємо, внаслідок нічних влучань дронів у Кривому Розі тисячі містян залишились без світла, десятки тисячі - без тепла в оселях. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупанти 2 січня атакували Херсон з авіації, під ударом опинилось середмістя. У місті є руйнування та постраждалі

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.