Росіяни вночі вдарили по Чугуєву: є постраждалі, серед них трирічна дитина

Росіяни вночі вдарили по Чугуєву: є постраждалі, серед них трирічна дитина

Російське окупаційне військо минулої ночі атакувало Харківщину. Під ударом опинився Чугуїв, де постраждали пʼятеро людей, зокрема трирічна дитина. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації.

"Внаслідок удару окупантів по Чугуєву постраждали 5 осіб, серед них трирічна дитина. Госпіталізовані три людини. Двом, в тому числі і дитині, надали медичну допомогу на місці", - зазначив Синєгубов.

Він додав, що внаслідок атаки є руйнування поруч з девʼятиповерхівкою, пошкоджено магазини, готель і близько 13 автомобілів.

Водночас у Міністерстві внутрішніх справ України повідомили, що внаслідок атаки постраждали шестеро осіб.

"Опівночі окупанти завдали ракетного удару по місту Чугуїв. Постраждали 6 людей, серед них 2 дитини - 2006 та 2021 років народження. Пошкоджені фасади будівель, крамниці та автомобілі", - йдеться у повідомленні.

Крім того у МВС додали, що окрім Чугуєва окупанти атакували Куп'янськ.

"Близько 22:00 росіяни вдарили по приватних будинках Куп'янська. Рятувальники ДСНС під час  розбору завалів виявили тіла двох людей - жінки та чоловіка. Ще один житель отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", примусову та обов’язкову евакуацію родин з дітьми проведуть з низки населених пунктів на Куп’янському напрямку. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони Харківської області.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.