Росіяни вночі вдарили по Харкову: зафіксовано прильоти біля житлових будинків

Росіяни вночі вдарили по Харкову: зафіксовано прильоти біля житлових будинків

Російські окупанти вночі 20 грудня атакували Харків. Загарбники вдарили по транспортному депо, яке вже майже повністю зруйноване постійними обстрілами. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов у себе в Telegram.

За його даними, інформація щодо постраждалих внаслідок обстрілу уточнюється.

"Попередньо щонайменше два прильоти по одному з найпостраждаліших районів Харкова, біля житлових будинків, цивільних обʼєктів. Зараз на місці працюють рятувальники ДСНС. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Згодом Терехов наголосив, що під обстрілом опинився "суто цивільний обʼєкт".

"Нічні ракетні удари прийшлися по території одного з транспортних депо, де і так від ворожих обстрілів живого місця немає", - заявив мер Харкова.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо здійснило черговий удар з артилерії по Херсону, внаслідок чого загинув 40-річний чоловік. Ворог обстріляв приватне підприємство у одному з житлових кварталів Херсона.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.