Росіяни вночі знову атакували Одещину "шахедами": Братчук розповів, по чому бив ворог

Росіяни вночі знову атакували Одещину

Росіяни вночі знову атакували Одещину "шахедами". Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Украна" повідомив речник Української добровольчої армії Південь Братчук.

Він зазначив, що під ударом були об’єкти Одеського району. Сили ППО відпрацювали по ворожих цілях.

"Кровожерливі плани ворога не змінилися, тому що Одеса - морські ворота нашої держави. І з цим все і пов’язано. Є військові інтереси, є політичн. Не складеться у них, але й не забуваємо й про психологічний момент, що у росіян хворобливе ставлення до міста", - додав військовий експерт.

Він додав, що тактична авіація ворога у Чорному морі притихла, коли наші захисники збили їх бомбардувальник.

"Що стосується активізації по Одесі, то ворог робитиме ставку на дрони-камікадзе, запускаючи їх з Криму. Вони облаштували 5-ту локацію в Балаклаві і запускають їх ще й звідти. Під загрозою південь, зокрема Одещина", - зазначив речник Української добровольчої армії Південь.

Нагадаємо, у росії заявили про атаку 33 безпілотників у трьох областях. Про це повідомили у Міністерстві оборони росії.

Російське ППО вночі знищило та перехопило 33 безпілотники над Липецькою, Ростовською та Волгоградською областями.

Як писали "Ми-Україна" раніше, за добу відбулось понад 70 бойових зіткнень. Про це повідомили у зведенні Генштабу ЗСУ.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили вісім атак противника. Окупанти завдали авіаційних ударі, під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.