Російська масована атака стала актом відчаю - Мусієнко

Російська масована атака стала актом відчаю - Мусієнко

Російська масована атака стала актом відчаю. Про це повідомив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі "Ми-Україна".

Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко впевнений - останній удар став максимально пропагандистським - і має відволікти увагу від російських провалів.

"Коли не вдається досягти бажаного на фронті, в міжнародній політиці, змусити України піти на якісь сценарії - треба подати картинку, яка відволіче увагу і всі російські пропагандисти місяць будуть місяць бігати з відео удару по ДніпроГЕС", - заявив Мусієнко.

Нагадаємо, доля російських активів в Європі буде остаточно вирішена впродовж найближчих місяців. Про це повідомив міністр юстиції України Денис Малюська в ефірі "Ми-Україна".

Міністр юстиції України Денис Малюська розповів, що зараз створюється унікальна система виплат постраждалим - раніше ніхто під час війни не отримував репарацій.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ситуація на ДніпроГЕС у Запоріжжі після російського обстрілу 22 березня контрольована — витік нафтопродуктів не фіксується. Про це розповіли в Міністерстві захисту довкілля.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.