Російський безпілотник влучив у підприємство на Дніпропетровщині

Російський безпілотник влучив у підприємство на Дніпропетровщині

Ударний безпілотник, який запустили російські окупаційні війська в ніч проти 25 січня по півдню України, влучив у підприємство в Дніпропетровській області.

Про це повідомив керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у своєму Telegram-каналі. За його словами, у двох районах Дніпропетровщини цієї ночі було неспокійно через російські атаки.

Зокрема, у Криворізький район окупаційне військо спрямувало свої ударний дрон "Шахед". За словами Сергія Лисака, внаслідок влучання на одному з підприємств є руйнування. Крім того, там зайнялася будівля, але рятувальникам згодом вдалось приборкати пожежу.

Також, як розповів очільник ОВА, Мирівська громада, яка розташована в Нікопольському районі, потрапила під артилерійський обстріл. Також під обстрілом був і сам Нікополь.

На щастя, і на Криворіжжі, і на Нікопольщини обійшлось без загиблих і постраждалих.

Нагадаємо, у ніч проти четверга, 25 січня, російські окупанти атакували Одесу ударними дронами. Внаслідок цього сталось влучання. Відомо про шістьох постраждалих (станом 8:30). Як зазначається, протягом вечора місто було двічі атаковано ударними дронами. Попри результативну роботу ППО, яка відбивала російські атаки, в Хаджибейському районі Одеси сталось влучання в промисловий об'єкт, а також було пошкоджено житлові будинки та цивільну інфраструктуру. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, речник Військово-морських сил ЗС України Дмитро Плетенчук прокоментував те, що росія останнім часом виводить близько 10 кораблів в акваторію Чорного моря. За його словами, це далеко не максимум ворога.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.