Сили ППО вночі збили 18 із 22 "шахедів", на Одещині є приліт, виникла пожежа

Сили ППО вночі збили 18 із 22

У ніч проти 5 березня сили протиповітряної оборони збили 18 із 22 ударних безпілотників типу "шахед". Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Захисники неба знищили 18 ворожих цілей, проте є і влучання – в Одеській області. Там пошкоджено будівлі рекреаційного об'єкта, виникла пожежа. 

Окупанти випустили 22 "шахеди" з району Балаклави, що в Криму. 

В Одеському районі пошкоджено будівлі рекреаційного об'єкта, пожежу вже ліквідували. Оздоровча установа не функціонує від початку повномасштабного вторгнення.

Також в рекреаційній зоні пошкоджений приватний будинок з причалом і господарськими спорудами. Без постраждалих.

Нагадаємо, міжнародне агентство з атомної енергії з початку повномасштабної війни надало Україні обладнання для електростанцій на суму понад 8,5 мільйонів євро. Про це заявив генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Маріано Гроссі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські захисники завдали удару по об'єкту окупантів у Херсонській області. Про це повідомив командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.