Столтенберг наполягає на збільшенні підтримки Україні

Столтенберг наполягає на збільшенні підтримки Україні

Столтенберг наполягає на збільшенні підтримки Україні. Про це повідомив генеральний секретар Північноатлантичного альянсу (НАТО) Єнс Столтенберг виданню ARD. 

"У війни є різні фази, ми маємо підтримувати Україну і в добрі, і в погані часи", - Столтенберг.

Генсек НАТО зазначив, що підтримка України - в інтересах і самого Альянса. Адже в разі поразки України держави НАТО теж перебуватимуть в небезпеці.

"Ми також повинні бути готові до поганих новин. Перебіг війни - це не сталий, а змінний процес. Ми мусимо підтримувати Україну і в добрі, і в погані часи. Нинішня війна - війна на виснаження, це битва за ефективність, битва за логістику", - додав Єнс Столтенберг.

Нагадаємо, невдовзі в Україні буде представлений "Гайд безбар’єрних подій", який надасть рекомендації щодо забезпечення безбар’єрності кожної події, зібрання чи заходу.

Про це повідомила перша леді Олена Зеленська під час виступу на Національному форумі прав людей з інвалідністю у Києві, передає вебсайт Офісу президента.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія російської федерації здійснила обстріл Херсона з тимчасово окупованого лівого берега. В результаті одна людина загинула, ще троє отримали поранення.
 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.