Страйк польських перевізників: на КПП "Угринів-Долгобичув" розпочали оформлення вантажівок, - ДПСУ

Страйк польських перевізників: на КПП

В пункті пропуску "Угринів-Долгобичув", що на українсько-польському кордоні, відкрили проїзд для порожніх вантажівок. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. 

Зазначається, що станом на ранок 4 грудня в пункті пропуску "Угринів" на виїзд з України прикордонники оформили 30 великовагових транспортних засобів загальною дозволеною масою понад 7,5 тонн.

Заїзд вантажівок здійснюється у порядку загальної черги.

Нагадаємо, пункт пропуску "Угринів — Долгобичув" відкриють для проїзду порожніх вантажівок. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. 

До Польщі почнуть пропускати порожні великовагові транспортні засоби масою понад 7,5 тонн. 

“З 01:00 4 грудня 2023 року з України до Польщі почнуть пропускати порожні великовагові транспортні засоби загальною дозволеною масою понад 7,5 тонн (крім порожніх неочищених цистерн)”, − йдеться у повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, блокада польськими перевізниками кордону триває вже від 6 листопада -  це зриває контракти на 2024 рік. Це призводить до великих втрат для української економіки.

Про це заявив заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

 

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.