Трейлер GTA VI побив рекорд: понад 90 млн переглядів за добу

Трейлер GTA VI побив рекорд: понад 90 млн переглядів за добу

Трейлер GTA VI побив рекорд, набравши понад 90 мільйонів переглядів за добу. Про це зазанчили на сайті Книги рекордів Гіннеса.

Це перше немузичне відео в історії, яке найбільше переглядалося за перші 24 години.

Перегляди трейлера до попередньої частини серії гри Grand Theft Auto V теж сягнули рекордних показників. 

Зараз відео переглянули понад 108 мільйонів користувачів.

Нагадаємо, президент США Джо Байден звернувся у середу, 6 грудня, до Конгресу та закликав надати допомогу Україні. Про це він зазначив у своїй промові.

"Ми не можемо дозволити путіну виграти. Я знаю, що в нас всередині є свої розбіжності, але це критична річ (допомога Україні, - ред.) і весь світ дивиться за тим, що будуть робити США. Якщо ми не будемо підтримувати Україну, що робитиме решта світу?", - сказав президент США.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство фінансів Сполучених Штатів Америки запровадило нові антиросійські санкції. Обмеження стосуються мережі, яка допомагала рф купувати електроніку військового призначення. Інформація про це була оприлюднена на офіційному сайті американського Мінфіну.

До цієї мережі входили дев'ять юридичних і п'ять фізичних осіб, що розташовуються у росії, Бельгії, Кіпрі, Швеції, Гонконзі та Нідерландах. Зокрема, під санкції потрапили компанії Knokke Heist Support Corporation Management, Eriner Limited, The Mother Ark Ltd, European Trading Technology BV та інші.

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.