Третю ОШБр терміново перекинули в район Авдіївки: яка там ситуація

Третю ОШБр терміново перекинули в район Авдіївки: яка там ситуація

У Третій окремій штурмовій бригаді (ОШБр) заявили, що їхні військовослужбовці були терміново перегруповані для підсилення українських військ у районі Авдіївки.

Про це повідомляється у Telegram.

Ситуація в місті на момент прибуття бригади була дуже напруженою. Окремі батальйони 3-ї ОШБр здійснили рейди у території, яку контролював противник у районі Авдіївки. Сили противника в районі, де перебувала 3-тя штурмова бригада, оцінюються приблизно у 7 бригад.

"Наші бійці демонструють безпрецедентний героїзм. Ми змушені воювати на 360 градусів проти нових, і нових бригад, які заводить противник", — заявив командир 3-ї ОШБр Андрій Білецький.

Протягом перебування на Авдіївському напрямку двом бригадам Збройних сил Росії було завдано критичних втрат. Щодо точних втрат в особовому складі та техніці ворога обіцяють повідомити пізніше, після підтвердження необхідних даних.

У бригаді підкреслили, що ситуація в Авдіївці залишається загрозливою та нестабільною. Противник продовжує активну ротацію своїх військ та перекидає до міста нові сили та засоби.

Нагадаємо, російське окупаційне військо 14 лютого вчергове атакувало Донеччину. Під ворожим обстрілом опинилися Авдіївка та Багатир.

В Авдіївці в результаті російської агресії загинули дві пенсіонерки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росіяни на ТОТ шукають учасників сил спротиву шляхом викрадення людей.

Головне