"Це найтупіше, що я чув": Такер Карлсон про заяву Путіна щодо "денацифікації України"

Американський журналіст, колишній телеведучий Fox News Такер Карлсон, який на початку лютого брав інтерв'ю у російського президента Володимира Путіна, прокоментував заяву диктатора щодо "денацифікації України".

За словами Карлсона у подкасті журналіста Лекса Фрідмана, слова Путіна про "денацифікацію України" це "одна з найтупіших речей, які він чув".

"Я думаю, що це одна з найтупіших речей, яку я коли-небудь чув. Я так і не зрозумів, що означає. Денацифікація?", - прокоментував Карлсон.

За словами журналіста, йому дуже не сподобалася та частина розмови з Володимиром Путіним, у якій він "просто намагався очорнити Україну". Такер Карлсон підкреслив, що називати когось "нацистом" зараз є просто способом назвати іншу людину "злом".

"Річ у тому, що "нацизм", хоч би яким він був, є невід'ємним поняттям від німецького народу. Це був націоналістичний рух у Німеччині… Не існує ніякого нацистського руху у 2024 році. Це спосіб назвати людину злом. Окей, Путін не любить українських націоналістів… Але називати їх нацистами, я думаю, це було дуже по-дитячому", - додав Карлсон.

Американський журналіст також розповів, що під час розмови з Путіним у нього склалося враження, що президент рф справді вірить у свої заяви.

"Я слухав, як він говорить про нацистів близько 8 хвилин, і мені здалося, що він вірить у те, що говорить", - пояснив він.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Польщі відреагували на скандальні звинувачення президента рф Володимира Путіна в інтерв'ю Карлсона про початок Другої світової війни, згідно з якими поляки нібито "спровокували Гітлера напасти".

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.