У Червоному морі безпілотники атакували американський військовий корабель

У Червоному морі безпілотники атакували американський військовий корабель

У Червоному морі безпілотники атакували кілька суден, серед них — військовий корабель США. Про це повідомляє Associated Press.

"Ми знаємо про повідомлення про атаки на USS Carney і комерційні судна у Червоному морі, і надамо інформацію, щойно вона стане доступною", — заявили у Пентагоні.

Британські військові заявили про ймовірні удари безпілотника та вибухи в Червоному морі.

Нагадаємо, Україна та Італія спільно розвиватимуть відновлювану енергетику. Про це повідомляє пресслужба міністерства енергетики. 

Спільний меморандум вже підписали Міненергетики України та Міністерство навколишнього середовища та енергетичної безпеки Італії. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, пакет військової допомоги Україні та Ізраїлю можуть схвалити до кінця 2023. Про це заявив сенатор-республіканець від штату Оклахома Джеймс Ленкфорд.

В інтерв'ю ABC він заявив, що частиною відповідного пакета стануть "суттєві зміни в американській імміграційній системі".

 

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.