У Дніпрі у пожежі загинула жінка та троє дітей

У Дніпрі у пожежі загинула жінка та троє дітей

В Індустріальному районі Дніпра в ніч проти 21 січня виникла пожежа у приватному будинку, що призвела до трагічної події. Загинули троє дітей, віком 6, 7 і 3 роки, та їхня 41-річна мати.

Про це інформує ДСНС.

Повідомлення про загоряння надійшло до Служби порятунку о 00:16. Рятувальники, які оперативно прибули на місце, встановили, що будинок повністю охоплений вогнем, а всередині перебуває непритомна жінка та троє дітей. Житлове приміщення зазнало серйозних пошкоджень внаслідок пожежі.

Екіпажі рятувальників винесли постраждалих і передали їх медичному персоналу для надання допомоги. Незважаючи на активні реанімаційні заходи, жінку та троє дітей не вдалося врятувати від наслідків отриманих травм.

Пожежу ліквідували о 01:14. Для боротьби з вогнем було задіяно 12 рятувальників та три одиниці пожежно-рятувальної техніки ДСНС.

Днем раніше на Вінниччині в пожежі загинула 3-річна дівчинка, ще двоє дітей - в лікарні.

Вогонь виник в одній із кімнат будинку, де знаходилася буржуйка. Після того, як старші діти - 9-річна дівчинка та 6-річний хлопчик - помітили пожежу, то одразу вибігли з будинку на вулицю. Водночас найменша, 3-річна дівчинка залишилася в осередку пожежі. Її врятувати не змогли.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Ленінградській області рф спалахнула пожежа на вугільному терміналі.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.