У Дніпрі вже шестеро загиблих: найменшій з 28 постраждалих - 1,5 року

У Дніпрі вже шестеро загиблих: найменшій з 28 постраждалих - 1,5 року

Ракетний удар по Дніпру, здійснений окупантами 29 грудня, призвів до загибелі шести цивільних осіб. Число травмованих внаслідок атаки збільшилось до 28 осіб. Свіжі дані щодо наслідків ворожого обстрілу навів керівник місцевої ОВА Сергій Лисак. 

"Через влучання по Дніпру, на жаль, вже шість загиблих. 28 постраждалих. Серед них – 1,5-річна дитина", - написав він. 

За його словами, обидві містянки, які вважалися зниклими безвісти, дали про себе знати, вийшовши на зв'язок. 

Оновлені дані з'явились і щодо руйнувань від ракет у Дніпрі. 

Окрім пологового та ТЦ в обласному центрі також повністю зруйнований приватний будинок, понищено вісім адміністративних будівель та як мінімум 20 багатоквартирних будинків. Пошкоджень зазнали і автівки. 

Стало відомо також і про ракетний удар по місту Новомосковськ, що за 25 км від Дніпра. Руйнувань зазнали 13 приватних осель, є двоє потерпілих.

Цього ранку українські оборонці неба з ПвК "Схід" в межах повітряного простору Дніпропетровської області знищили 18 ворожих ракет.

Нагадаємо, росіяни зранку упродовж трьох годин - з 05:00 до 08:00 - тричі масовано вдарили по Харкову. По місту ворог скерував більш 20 ракет різних типів, попередньо С-300, "Іскандер" та Х-22. Відомо про загибель трьох людей.

Як писав "Ми-Україна" раніше, кількість загиблих через російську атаку в Одесі зросла до трьох. 22 особи, включно з двома малолітніми дітьми та вагітною, отримали поранення. У місті постраждало 19 багатоповерхових будинків та ще два - приватних

Головне