У Києві російські ракети зруйнували фабрику бренду тактичного одягу M‑TAC

У Києві російські ракети зруйнували фабрику бренду тактичного одягу M‑TAC

Під час масованої ракетної атаки російських військ у Києві 2 січня постраждав виробничий об'єкт та склад компанії M-Tac (Militarist Tactical), яка спеціалізується на виробництві тактичного спорядження, військового одягу і взуття.

Про це інформує компанія у соціальній мережі Facebook.

"Життя треба прожити так, щоб москалі витратили на тебе ТРИ ракети Х101! Вартість 1 ракети – близько 12 мільйонів долларів", – йдеться у заяві.

M-Tac повідомляє, що внаслідок атаки виробничі приміщення та складські простори зазнали значних пошкоджень або були повністю знищені.

Після вивчення ступеня збитків та втрат, компанія обіцяє розпочати відправлення наявних товарів або здійснити повернення коштів своїм клієнтам.

В M-Tac попросили вибачення за тимчасові незручності та висловили подяку за підтримку та розуміння.

Довідка.

Український бренд тактичного одягу M-Tac, був заснований ще в 2014 році. За даними Forbes, вироби від M-Tac користувалися популярністю і були помічені на президенті Володимирі Зеленському, головнокомандувачі Збройних Сил України Валерії Залужній, а також використовувалися сотнями тисяч військових та громадян України.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, SpaceX запустила перші супутники Starlink із підключенням до смартфонів.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.