У Києві сапери ліквідували бойову частину ракети Х-101, яку виявили після ракетної атаки рф

У Києві сапери ліквідували бойову частину ракети Х-101, яку виявили після ракетної атаки рф

Сапери Державної служби України з надзвичайних ситуацій ліквідували бойову частину ракети Х-101, яку виявили у Святошинському районі Києва після ракетної атаки рф. Про це повідомили у пресцентрі ДСНС.

У Держслужбі додали, що їхні співробітники продовжують працювати на місцях ворожих ударів у столиці.

"Сапери ДСНС працюють на місцях вранішньої ворожої атаки. Піротехніки Мобільного рятувального центру ДСНС України ліквідовують наслідки обстрілу столиці у Святошинському районі. Знайдено бойову частину ракети Х-101 та безпечно вилучено," - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначили у ДСНС, за іншою адресою сапери вилучили уламки ракети. Рятувальники стверджують, що вони не становили жодної загрози для населення.

Як повідомляли "Ми-Україна", внаслідок ранкової ракетної атаки рф загинули шестеро людей, понад сім десятків осіб отримали поранення різного ступеня складності, повідомив президент Володимир Зеленський. Росіяни атакували Київ, Харків та Павлоград. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.