У Києві відкрили рух Дегтярівським шляхопроводом

У Києві відкрили рух Дегтярівським шляхопроводом

У Києві відкрили рух Дегтярівським шляхопроводом. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Новий шляхопровід на один метр вищий, ніж попередній. Ширина збільшилася з 28 метрві до 40 метрів. Довжина шляхопроводу – 36 метрів замість 33 метрів. Нові параметри збільшать пропускну спроможність до 45 тисяч авто на добу.

Влаштування верхнього шару асфальту та благоустрій території біля зʼїздів та заїздів завершать навесні, а також влаштують велодоріжки та тротуари.

Мостовики розібрали конструкції споруди, фундамент та замінили на нові з покращеними характеристиками.

Нагадаємо, п'ять кораблів російського флоту були виведені на бойове чергування у Чорному морі, включаючи підводний ракетоносій із можливістю нести до чотирьох ракет типу "Калібр".

"В Чорне море після тритижневої паузи ворог вивів підводний ракетоносій, спорядження якого до чотирьох ракет типу "Каліб", - йдеться у дописі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Еквадор запустить власний застосунок на базі української "Дії". Про це повідомив голова Мінцифри Михайло Федоров.

Перемовини про співпрацю тривають ще з 10 країнами.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.