У Кривому Розі чоловік із сокирою взяв у заручники матір та 6-річного племінника

У Кривому Розі чоловік із сокирою взяв у заручники матір та 6-річного племінника

Правоохоронці отримали виклик від занепокоєної сестри, яка повідомила про те, що її 38-річний брат перебував у нестабільному стані. Він заблокував себе в квартирі разом зі своїм 6-річним племінником і матір'ю та відмовлявся відпускати їх.

Ця інформація надійшла від Патрульної поліції Кривого Рогу.

Чоловік тримав при собі ножі та сокиру. 

Він не реагував на спроби спілкування з поліцейськими. Заявниця надала дозвіл слідчо-оперативній групі та співробітникам Торгової служби примусово відкрити двері. Виявилося, що чоловік перебував на балконі квартири і тримав ніж, стверджуючи, що завдасть собі шкоду, якщо правоохоронці не покинуть житло.

photo_2023-10-27_23-15-18.jpg (255 KB)

Співробітники правопорядку провели півгодинну розмову з чоловіком, встановити з ним контакт та переконати його відкласти ножа та вийти з балкона. На місце події також були викликані медичні працівники.

photo_2023-10-27_23-15-19.jpg (67 KB)

68-річна жінка і дитина не постраждали і не перебувають під загрозою. Зараз слідчі займаються подальшим розглядом справи.

Нагадаємо, воєнізований ісламістський рух ХАМАС оголосив про звільнення двох заручниць з понад 220, захоплених бойовикам під час нападу на Ізраїль 7 жовтня. Йдеться про двох жінок старшого віку з ізраїльським громадянством.

Терористи заявили, що мотивом до їх звільнення стало незадовільне почуття бранок. 

"Ми вирішили звільнити їх з гуманітарних міркувань та поганого стану здоров'я", - заявив представник угруповання Абу Убайда. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, спецпризначенці СБУ за тиждень знищили 19 танків та 228 окупантів.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.