У новорічну ніч окупанти активно атакували Донеччину: постраждали пʼять людей (фото)

У новорічну ніч окупанти активно атакували Донеччину: постраждали пʼять людей (фото)

Російські загарбники у новорічну ніч атакували Донеччину, в результаті постраждали п'ятеро мирних жителів, серед них 9-річна дитина. Про це повідомляє Національна поліція Донецької області.

Окупанти цілили по житловому сектору ракетами, РСЗВ "Ураган", "Град", артилерією.

Відомо, що ворог обстріляв 10 населених пунктів: Авдіївка, Костянтинівка, Курахове, Покровськ, Торецьк, селищах Нью-Йорк і Північне, селах Богоявленка, Новоукраїнка, Уманське. Внаслідок чого пошкоджено 28 житлових будинків.

"Внаслідок обстрілу пошкоджено 28 житлових будинків, лікарня, агрофірма, офісне приміщення, пансіонат, господарська споруда, гаражі, котельня, авто "швидкої", легкові авто, газопроводи, ЛЕП", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що російська армія протягом доби здійснила атаки на 14 областей України.

Нагадаємо, що внаслідок ворожої атаки по Києву, яку окупанти здійснили 29 грудня зросла кількість загиблих. Станом на 1 січня відомо про 28 осіб.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в новорічну ніч російські війська атакували Одесу, в результаті ворожого обстрілу загинула людина. 

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.