У Павлограді на Дніпропетровщині внаслідок ракетної атаки загинули люди

У Павлограді на Дніпропетровщині внаслідок ракетної атаки загинули люди

У Павлограді Дніпропетровської області одна людина загинула внаслідок ранкових ракетних ударів рф. Про це повідомив керівник ОВА Сергій Лисак.

"Внаслідок масованої ракетної атаки росіян по місту, попередньо, 2 загиблих. Є постраждалі", - написав голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Він уточнив, що загиблий один, ще одному чоловікові медики наразі надають усю необхідну допомогу.

Пошкоджень зазнали понад 20 житлових будинків та дев'ять господарських споруд, гімназія. Також пошкоджено лінії електропередачі.

Нагадаємо, внаслідок вранішнього ракетного обстрілу Києву число поранених зросло до семи осіб, майже усі травмовані в Соломʼянському районі. Про це повідомив столичний міський голова Віталій Кличко.

"Шістьох людей госпіталізували, одному постраждалому, 13-річному хлопцю, медики надали допомогу на місці", - зазначив він. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Святошинському районі Києва палає будівля, легкові авто та є попередня інформація про влучення уламків у будівлю дитсадка. Про це повідомив мер міста Віталій Кличко.

Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що в Солом'янському, Святошинському та Печерському районах були влучання. В Соломʼянському районі до медиків звернулася одна людина.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.