У п'яти областях через негоду і бойові дії знеструмлено понад 400 населених пунктів

У п'яти областях через негоду і бойові дії знеструмлено понад 400 населених пунктів

У п'яти областях через негоду і бойові дії знеструмлено понад 400 населених пунктів. Про це повідомили в "Укренерго".

Експорт електроенергії з України 20 грудня відсутній. Імпорт здійснюється впродовж майже всієї доби зі Словаччини, Румунії та Молдови. Загальний обсяг — 3 981 МВт/год.

Через негоду нема світла у 21 населеному пункті Дніпропетровській області. Складна ситуація в Донецькій області – на ранок в області залишається знеструмленими понад 60 населених пунктів. Тривають роботи з відновлення енергоживлення споживачів в Харківській області. Через технічні пошкодження є знеструмлення на Львівщині. Через бойові дії та з інших причин без світла залишається 442 населені пункти.

"Через обстріли є нові пошкодження в мережах обленерго в Донецькій, Харківській, Херсонській, областях. Аварійно-відновлювальні роботи проводяться в залежності від ситуації з безпекою та з дозволу військових", — додає компанія.

Нагадаємо, дронів, як і будь-якої іншої зброї, ніколи не буде достатньо на фронті. Хіба лише коли буде знищено усіх росіян. Про це заявив співзасновник та аналітик проєкту Deep State Роман Погорілий у стрімі на "Ми-Україна". 

Як писали "Ми-Україна" раніше, генпрокурор Німеччини хоче конфіскували 720 мільйонів євро російських активів. Про це пише видання Spiegel.

Як передає Spiegel, Петер Франк вже подав заяву до Вищого земельного суду Франкфурта-на-Майні, щоб повернути до державної скарбниці заморожені кошти, які дочірня компанія Московської фондової біржі розмістила у німецькій філії великого американського банку J.P. Morgan.

 


 
 

Головне