У Сочі військова вантажівка "прилягла" посеред дороги (відео)

У Сочі військова вантажівка

У російському місті Сочі зранку у четвер, 29 січня, військова вантажівка - зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1" - "прилягла" посеред дороги.

Про це повідомляли ЗМІ і публікували відео дорожньо-транспортної пригоди.

Аварія трапилася вранці біля мосту через річку Мамайка. Зенітний ракетно-гарматний комплекс пересувався дорогою у супроводі російської поліції. Під час виконання повороту на великій швидкості, водій вантажівки не впорався з керуванням і КАМАЗ впав на бік. Вантажівку довелося піднімати краном.

Відео, яке зафіксували камери відеоспостереження, спочатку розлетілось мережею, але дуже скоро його почали звідусіль видаляти, зокрема, з сайтів російських видань.

Інформація про постраждалих внаслідок ранкової ДТП у Сочі наразі невідома.

Нагадаємо, в Іркутській області російської федерації, у селищі Чунському, у ніч проти середи, 28 лютого, горів торгово-діловий центр. Як зазначається, у Чунському спалахнув дах одноповерхової будівлі, після чого вогонь перекинувся на триповерховий магазин. Площа відкритої пожежі загалом досягнула 1080 квадратних метрів. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у столиці росії, Москві, вранці 15 лютого сталася пожежа в приміщенні концерт залу"Известия Hall". Вогонь розповсюдився на бар "Резиденция" та нічний клуб Lookin Rooms, обидва заклади повністю знищені.  Вдалося евакуювати частину персоналу, але було повідомлення про одну зниклу особу. 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.