У Свердловській області спалахнула пожежа на заводі поліетиленових труб (відео)

У Свердловській області спалахнула пожежа на заводі поліетиленових труб (відео)

У промислово-складському будівлі у місті Араміл Свердловської області виникла пожежа на площі 800 квадратних метрів. Пожежникам вдалося припинити відкрите горіння.

Про це повідомляють росЗМІ.

"Прибувши до місця події пожежно-рятувальні підрозділи встановили, що горить дах промислово-складської будівлі.  Згодом пожежу було локалізовано на площі 800 кв. м", - зазначено в повідомленні ГУ МНС по регіону.

Уточнювалося, що сигнал про загоряння на Гарнізонній вулиці надійшов уночі. Гасіння ускладнювалося сильним задимленням. Пожежники евакуювали сім осіб. Інформації про постраждалих поки не надходило.

До гасіння пожежі залучено було 44 людини і 15 одиниць техніки.

Пізніше в ГУ МНС по регіону повідомили про ліквідацію відкритого горіння.

"Відкрите горіння на пожежі в Араміле було ліквідовано. Пожежно-рятувальні підрозділи проводять розбірку та поливку спалених конструкцій. Причину події встановлюють пожежні дізнавачі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 28 січня у Москві сталася пожежа у Театрі сатири, який розташований на Тріумфальній площі у центрі столиці.

Вогонь охопив дерев'яні конструкції купола покрівлі та активно розповсюджується. Усі люди були евакуйовані з будівлі, постраждалих немає. На місце події виїхали рятувальники, з даху будівлі йде дим.

Будівля театру на Тріумфальній площі була споруджена у 1911 році та спочатку використовувалася як цирк.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Ростові-на-Дону обвалився цілий під'їзд п’ятиповерхового будинку.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.