У центрі Запоріжжя невідомий застрелив жінку та наклав на себе руки

У центрі Запоріжжя невідомий застрелив жінку та наклав на себе руки

У центрі Запоріжжя чоловік вчинив стрілянину, вбивши жінку, а потім скоїв самогубство. Подія сталася вдень неділі, 21 січня.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Запорізькій області.

Інцидент трапився в одному з скверів у центрі міста. Свідок повідомив, що невідома особа двічі випустила постріли у перехожу жінку і після цього сіла на лавку.

На місце події вирушили поліцейські. Проте, до їхнього приходу чоловік вирішив покласти край своєму життю, вчинивши самогубство вистрілом у себе.

"Медики намагалися провести реанімацію постраждалої, але вона померла в кареті швидкої", – повідомили в поліції.

Наразі на місці події працюють правоохоронці, представники управління кримінального розшуку та слідчі. Особи загиблих встановлюються.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київщини 18-річний батько вбив двомісячну доньку ударом по голові. Відомо, що таким чином чоловік намався заспокоїти немовля, яке плакало.

Правоохоронці отримали повідомлення про смерть дитини від медиків. Співробітники поліції розповіли, що жінка зловмисника пішла в магазин, коли дитина почала плакати, чоловік вдарив її.

Після проведення судово-медичного дослідження стало відомо, що дівчинка померла від отриманих травм.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Зеленський заявив, що не бачить потреби мобілізувати півмільйона людей.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.