У Великому Бурлуці кількість загиблих збільшилась, під завалами досі є люди

У Великому Бурлуці кількість загиблих збільшилась, під завалами досі є люди

У селищі Великий Бурлук Харківської області, в результаті ракетного удару з боку росії, загинуло щонайменше три людини, тоді як ще двоє досі перебувають під завалами

Про це повідомив начальник Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов.

Рятувальники деблокували з-під завалів тіло 74-річної жінки.

За останніми даними, кількість загиблих зросла до трьох, і ще пʼять осіб отримали поранення, їх госпіталізовано до медичних установ області.

Наразі відомо про загибель двох чоловіків та однієї жінки, тоді як під завалами залишаються дві жінки, віком 55 і 27 років. Рятувальна операція продовжується.

Нагадаємо, вранці 15 лютого військовослужбовці рф здійснили чергову масовану атаку на Україну за допомогою кількох груп ракет. Повітряна тривога по території всієї  країни розпочалась орієнтовно о 5:00 ранку. Вибухи лунали у Львові, Києві, Запоріжжі, Полтаві та Хмельницькій області. В останній пошкоджено цивільні об’єкти.

Ракети маневрували, пересуваючись з Київської області в бік Черкаської, Вінницької та Житомирської... Група керованих ракет направлялась до Хмельницької області з Вінницької області. Також ракети виявлені в Львівській області. Які наслідки ракетної атаки читайте ТУТ.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Куп’янську, що на Харківщині, залишається 3500 осіб. До початку повномасштабної війни у місті проживало 27000. Якщо говорити за всю територію громади, наразі там залишаються 7500 цивільних, 233 з них – діти.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.