У Запоріжжі кількість жертв від ракетного удару зросла до дев’яти

У Запоріжжі кількість жертв від ракетного удару зросла до дев’яти

Кількість жертв ракетного удару по Запоріжжю 29 грудня зросла до дев'яти осіб. 30 грудня оголошено день жалоби в місті.

Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв у Telegram.

Він зазначив, що унаслідок ворожого ракетного удару, що стався 29 грудня, російські нападники позбавили життя дев'ятьох мирних мешканців Запоріжжя".

Комунальники продовжують розгрібати завали та збирати те, що лишилося від будинку. На місці знайшли рештки ще однієї особи, яку намагаються ідентифікувати.

Раніше було повідомлено про вісім загиблих в результаті ракетного удару з боку росії по Запоріжжю. Серед жертв була жінка, а тіло ще однієї жінки дістали з-під завалів приватного будинку. Крім того, 10 осіб постраждали, при цьому двоє з них перебувають у важкому стані.
 
Також міністр освіти та науки України Оксен Лісовий заявив, що внаслідок ворожої атаки по Запоріжжю загинула 53-річна вчителька початкових класів. Жінка більшу частину життя присвятила роботі в школі.

"Вона була дуже енергійною людиною, великим працелюбом, люблячою матір’ю. Світла пам’ять про Оксану Михайлівну завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків та учнів гімназії і залишиться назавжди у наших серцях", - йдеться в повідомленні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, внаслідок ворожого ракетного удару по Україні постраждали шестеро дітей.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.