У заручниках ХАМАСу перебувають 210 осіб, - ЦАХАЛ

У заручниках ХАМАСу перебувають 210 осіб, - ЦАХАЛ

ЦАХАЛ має підтвердження того, що ХАМАС тримає у заручниках 210 осіб. Про це пише видання The Times of Israel.

Як розповів речник ЦАХАЛу контр-адмірал Даніель Хагарі, сім'ям 210 заручників повідомили про те, що їхні близькі зараз утримуються в секторі Гази. При цьому він додав, що згодом дані щодо кількості заручників можуть змінитися, оскільки військові вивчають нову інформацію про зниклих безвісти.

Наприклад, минулої ночі з полону терористів вдалося звільнити двох громадянок США - Джудіт Раанан та її доньку Наталі. Вони були викрадені з кібуцу Нахаль-Оз під час нападу терористичної групи на Ізраїль 7 жовтня. Після звільнення їх передали Червоному Хресту, а згодом Ізраїлю. Терористи заявили, що вирішили звільнити американок "з гуманітарних міркувань".

Знімок екрана 2023-10-21 о 13.50.17.png (1.50 MB)

Як повідомляли "Ми-Україна", переговори з бойовиками ХАМАС щодо звільнення 50 заручників, які проходили за участі США, Ізраїлю та Катару, закінчилися невдачею. За інформацією кількох джерел, переговори були вкрай складними.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.