У Житомирі побили працівника ТЦК, нападника розшукують, - Нацполіція

У Житомирі побили працівника ТЦК, нападника розшукують, - Нацполіція

Нацполіція Житомирської області повідомила про отримання скарги від одного з працівників місцевого Терцентру комплектування та соцпідтримки (ТЦК та СП) щодо побиття. Інцидент стався напередодні, 8 листопада, розповіла "Суспільному" речниця відомства в області Вікторія Дубовик.

Скаргу правоохоронці отримали близько 19:30 вечора. Постраждалий працівник ТЦК поінформував, що напад на нього стався на вулиці Гоголівській. 

"З його слів, на нього напав невідомий чоловік, наніс йому тілесні ушкодження та з місця пригоди втік", - розповіли в поліції.

Водночас правоохоронцям вже вдалось встановити, хто скоїв напад. Нині нападника розшукують. У ГУНП володіють нформацією, що чоловік міг покинути територію обласного центру. 

За фактом скоєного проти нападника відкрили провадження за статтею про завдання умисних легких тілесних ушкоджень (стаття 125 Кримінального кодексу). 

Нагадаємо, днями у мережі з'явилося відео, на якому нібито працівники Віньковецького ТЦК та СП, що на Хмельниччині, намагаються силою забрати призовника з лікарні для проходження військово-лікарської комісії. У ТЦК заявили, що військовослужбовці не вчинили жодних протиправних дій.

Як писав "Ми-Україна" раніше, до цього працівники ДБР разом із СБУ розкрили та зупинили масштабну схему ухилення від мобілізації. У її основі брали участь посадовці з дев'яти військкоматів із Києва і області.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.