Удар балістикою по Одещині: число поранених зросло до чотирьох 

Удар балістикою по Одещині: число поранених зросло до чотирьох 

Внаслідок удару балістичним озброєнням по Одеській області кількість травмованих зросло до чотирьох осіб. Як уточнили в місцевій ОВА, серед них одна жінка та три чоловіка. 

Медики надають потерпіли всю необхідну допомогу. На місці також працюють рятувальники та представники правоохоронних органів. 

Як відомо, вибухи на Одещині прогриміли 21 квітня близько 13:17. До цього Повітряні сили ЗС України попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння. 

В ОВА розповіли, що окупанти знову обрали за ціль припортову інфраструктуру, а саме - один з транспортно-логістичних об'єктів. Хвиля від вибуху призвела до руйнувань приватних житлових будинків. В одному з них обвалилася стеля. Попередньо була інформацію про одного пораненого. 

Нагадаємо, 21 квітня вранці військовослужбовці рф двічі обстріляли населені пункти Селидівської громади Покровського району Донеччини. Агресор гатив по селищу Цукурине та місту Українськ. В останньому внаслідок російської агресії один загиблий та четверо травмованих. Упродовж минулої доби військовослужбовці рф обстріляли 10 населених пунктів на території Донеччини. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, ранок 21 квітня для росіян в окупованому Севастополі розпочався із вибухів та пожежі в одній з місцевих бухт. Пропагандисти заявили, що нібито "на одному з кораблів військові відбили атаку протикорабельної ракети". Група "Атеш" оголосила про "приліт" у Севастополі, свій коментар стосовно події надали і у ВМС ЗСУ.

Головне