Ухилянт намагався втекти за кордон за хабар 1500 євро (відео)

Ухилянт намагався втекти за кордон за хабар 1500 євро (відео)

Ухилянт намагався втекти за кордон за хабар 1500 євро. Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

У пункті пропуску "Устилуг" під час прикордонного контролю у чоловіка не виявили документів, які підтверджують мету виїзду.

Оскільки інспектор відмовив у пропуску через кордон, чоловік, аби все ж таки виїхати з України, запропонував прикордоннику 1500 євро хабаря. Про це повідомили у Нацполіцію.

Від неправомірної вигоди інспектор відмовився, а співробітникам Національної поліції повідомили про інцидент.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України закликало міжнародне співтовариство настійно осудити рішення росії провести президентські вибори на тимчасово окупованих українських територіях, а на організації, які до цього причетні, слід застосувати санкції.

У заяві МЗС також закликали іноземні держави утриматися від направлення своїх громадян як спостерігачів на ці сумнівні вибори. Учасникам може бути накладено кримінальну відповідальність відповідно до українського законодавства.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Румунія підтримала відкриття переговорів в грудні стосовно вступу України в ЄС.  Про це повідомила віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина.

"Учора румунський парламент проголосував резолюцію щодо підтримки європейських прагнень всіх країн розширення - України, Молдови і країн Західних Балкан. Тож в особі Румунії ми здобули потужну підтримку і домовилися про те, що вона триватиме аж до ухвалення рішення про початок перемовин", - сказала урядовець.

 

 

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.