Українець пішки прийшов додому з Молдови, бо "не міг більше перебувати на чужині"

Українець пішки прийшов додому з Молдови, бо

Громадянин України пішки прийшов додому з Молдови, бо не міг більше, за його словами, перебувати на чужині. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

За словами прикордонників, одесит йшов пішки до України, оминаючи пункт пропуску. За це на нього склали адмінпротокол.

"30-річний чоловік пішки йшов до України, оминаючи пункт пропуску. Свої дії одесит пояснив тим, що більше не міг перебувати на чужині та будь-що хотів повернутися в Україну.

За незаконне перетинання держкордону на громадянина складено протокол про адмінправопорушення", - зазначили у ДПСУ.

Нагадаємо, у Харківській області прикордонники бригади Гвардії наступу "Сталевий Кордон" знищили антену зв’язку росіян. Бійці розповіли, що росіяни замаскували антену зв’язку у лісистій місцевості Харківської області. Проте українські бійці виявили та знищили її.

Як повідомляли "Ми-Україна", прикордонники виявили у річці Прут тіло чоловіка, який незаконним шляхом намагався потрапити до Румунії. Інформацію про тіло ухилянта працівникам ДПСУ повідомили румунські колеги. Його виявили біля відділу прикордонної служби "Мамалига".

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.