Українські хакери паралізували систему управління підприємствами в росії

Українські хакери паралізували систему управління підприємствами в росії

Українські хакери паралізували систему управління підприємствами в росії. Про це повідомило Мінцифри.

Українські хакери паралізували роботу однієї з найбільших російських автоматизованих систем управління підприємствами 1С-Рарус. Це мільйонні збитки для російської економіки.

"Серед яких такі технологічні гіганти та спонсори війни, як Татнєфть та ВТБ. Клієнти в крамницях і на заправках не можуть здійснити оплату, бо каса не працює", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, російські спецслужби розпочали нову хвилю інформаційних атак на українців, що перебувають за кордоном. Громадянам України надходять повідомлення з закликами допомогти Москві вигнати "американських сатаністів з ісконно руської землі".

Як писали "Ми-Україна" раніше, за 2023 рік СБУ знищила понад 500 російських танків. Про це повідомили у Службі безпеки України.

Бійці спецслужби боронять Україну і нищать ворожу техніку на східному та південному фронтах. Серед знищених танків окупантів - новітні Т-90 і Т-90М, вартість кожного з яких перевищує 5 мільйонів доларів.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.