Українські тральщики беруть участь у британських протимінних навчаннях

Українські тральщики беруть участь у британських протимінних навчаннях

Українські тральщики-шукачі мін "Чернігів" (M310) і "Черкаси" (M311) беруть участь у британських навчаннях Joint Warrior -23-II.

Про це пише пресслужба Військово-морських сил ЗСУ.

Тральщики доєдналися до групи кораблів Британії, Нідерландів, Бельгії, Польщі, Німеччини та Данії. Їхнє головне завдання — відпрацювати протимінні тактики, планування та сумісність із протимінними підрозділами країн-партнерів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російським військам везуть підкріплення, а кількість атак на лінії фронту постійно зростає

За його словами, незважаючи на суттєві втрати армії окупантів під Андріївкою та Кліщіївкою в Донецькій області, вони все одно намагаються йти в наступ. Крім того, зараз ворогу постійно підвозять нове підкріплення у вигляді особового складу та техніки. Це дає їм можливість реалізовувати поки що локальні атаки, але кількість цих атак безперервно зростає.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.