Умєров відреагував на пост Арʼєва про начебто "звільнення" Залужного

Умєров відреагував на пост Арʼєва про начебто

Міністр оборони України Рустем Умєров відреагував на публікацію народного депутата Володимира Ар'єва про начебто "звільнення" головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. За його словами, такі заяви є подібними роботі пропагандистів.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. Він зазначив, що деякі "нечистоплотні політики" наразі прагнуть розколоти суспільство, що дуже схоже на роботу пропаганди країни-агресорки.

Умєров наголосив, що однією зі складових російської війни проти України є інформаційні "вкиди", в яких тепер тсають пішаками та помічниками люди всередині країни. Міністр закликав припинити підігрувати пропаганді.

"Усім в країні сьогодні варто зосередитись на питаннях оборони та робити все, щоб посилити нашу державу", - зазначив очільник оборонного відомства.

Напередодні народний депутат Володимир Ар’єв з посиланням на анонімне надійне джерело повідомив, що Рустем Умєров вніс подання на Ставку Верховного Головнокомандувача про звільнення Залужного. Згодом він зазначив, що багато інших його джерел заявили, що ця інформація не відповідає дійсності, тож він "знімає пост" щодо звільнення.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук також відреагував на "вкиди" деяких народних депутатів, які нещодавно з'явились та поширились у мережі.

Головне